Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis

Vacature – Kwaliteit en Veiligheid Adviseur

Ben je oplossingsgericht, nauwkeurig en wil je (indirect) bijdragen aan de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling?

Solliciteer dan als

Kwaliteit en Veiligheid Adviseur
28-32 uur

Wat ga je doen?
Jij zet jouw talent in en vertaalt ontwikkelingen rondom kwaliteit en veiligheid naar beleidsvoorstellen. Als het gaat om privacywetgeving, audit (ISO) en preventie (RI&E), heb je een zowel coördinerende als uitvoerende rol. Je doet kwaliteitsonderzoeken, analyseert deze en komt met verbetervoorstellen.

Je weet je collega’s aan te moedigen om klachten, datalekken en incidenten te melden. Je stelt naar aanleiding hiervan rapportages op, zodat het management en de medewerkers hierover in gesprek kunnen gaan. Ook ben je het eerste aanspreekpunt en beantwoordt je vragen op dit gebied. We streven naar een cultuur die gericht is op kwaliteit en veiligheid voor betrokkenen en medewerkers. Je neemt hiervoor deel aan landelijke, lokale en interne werkgroepen en geeft voorlichting vanuit je eigen expertise.

“Kan het beter, slimmer of sneller? De wens om efficiënter te willen werken zit in je DNA.”

Wat heb je in huis?

  • HBO + werk en denkniveau, bij voorkeur kwaliteitsmanagement
  • Kennis van certificeringsnormen (ISO)
  • Kennis van privacywetgeving
  • Kennis van RI&E
  • Kennis van projectmanagement

Wat bieden wij?

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO jeugdzorg schaal 9, minimaal € 3.080,79 en maximaal € 4.601,31 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). De inschaling is afhankelijk van je werkervaring. Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bepaald in de Cao Jeugdzorg.
  • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Laptop en smartphone
  • Mogelijkheid tot thuiswerken (in overleg met je team bepaal je je kantoormomenten)
  • Thuiswerk- en reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer € 0,21 per kilometer en dienstreizen €0,39 per kilometer)
  • Opleidingen en trainingen
  • TMA-analyse (inzicht in je talenten en valkuilen, leidraad voor ontwikkelingsmogelijkheden)

“We zijn een club met enthousiaste en betrokken mensen. Werken bij Veilig Thuis betekent alle ruimte om je te ontwikkelen, en om op je eigen manier vorm te geven aan je werk.”

Welk soort dienstverband krijg je van ons?
Je krijgt een jaarcontract aangeboden. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, wordt dit contract na een jaar omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Kopje koffie?
Heb je na het lezen van bovenstaand profiel nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Lugunda van Berkum. Zij is bereikbaar via: 088 500 1100. Je bent ook altijd welkom om langs te komen voor een kopje koffie, dan wel graag eerst even bellen om een afspraak te maken.

Ben je enthousiast en wil je reageren op deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv naar sollicitaties@veiligthuisnog.nl, onder vermelding van de vacaturenaam. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vanzelfsprekend wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. We werken hard aan een open cultuur met ruimte voor ieders unieke talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen de zichtbare verschillen tussen mensen. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.